ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ, ΙΣΠΑΝΙΑ

1998

Ίδρυση της Διεθνούς των Φόρουμ του Λακανικού πεδίου στη Βαρκελώνη. Το Φόρουμ της Αθήνας υπήρξε ιδρυτικό μέλος.

ΠΑΡΙΣΙ, ΓΑΛΛΙΑ

2001

Ίδρυση της Σχολής της Διεθνούς των Φόρουμ του Λακανικού πεδίου. Οι πρώτοι καλεσμένοι του Φόρουμ της Αθήνας: Jacques Adam, Marc Strauss, Louis Izcovich, Colette Soler.

ΑΓΙΑΣ ΦΙΛΟΘΕΗΣ 17, ΑΘΗΝΑ

2011

Το Φόρουμ της Αθήνας εγκαθίσταται στην οδό Αγίας Φιλοθέης 17 στην Πλάκα αποκτώντας τη μόνιμη έδρα του. Έκδοση του πρώτου τεύχους του περιοδικού Καρτέλ και της εκδοτικής σειράς Μικρή Βιβλιοθήκη στις εκδόσεις Ίνδικτος.

ΒΟΛΟΣ, ΕΛΛΑΔΑ

2012

Το Φόρουμ της Αθήνας συνεργάζεται για δύο χρόνια με το Κέντρο Ψυχικής Υγείας Βόλου. Η κλινική των νευρώσεων και των ψυχώσεων βρίσκεται στο επίκεντρο της προβληματικής των σεμιναρίων.

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ ΘΩΡΑΚΟΣ ΑΘΗΝΩΝ «Η ΣΩΤΗΡΙΑ»

2013

Ίδρυση των κλινικών εκπαιδεύσεων του Φόρουμ της Αθήνας κι έναρξη των ετήσιων σεμιναρίων σε συνεργασία με τον Ψυχιατρικό Τομέα του Γενικού Νοσοκομείου Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών «Η Σωτηρία».

Η ΠΟΛΥΓΛΩΣΣΟΣ ΖΩΝΗ — ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΩΝΙΑ, ΡΟΥΜΑΝΙΑ, ΛΙΒΑΝΟ, ΤΟΥΡΚΙΑ

2018

Συμπλήρωση 20 χρόνων από την ίδρυση της Διεθνούς των Φόρουμ του Λακανικού πεδίου. Διεθνές Συνέδριο της Σχολής των Φόρουμ του Λακανικού Πεδίου στη Βαρκελώνη, όπου και θεσμοθετείται η πολύγλωσσος ζώνη. Το Φόρουμ της Αθήνας αποτελεί ιδρυτικό μέλος της.